Salatut lapset - Saksalaissotilaiden lapset Suomessa

Kirjailija: Irja Wendisch Lukija: Satu Paavola

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat

Moni lapsi sai alkunsa salaisista suhteista jatkosodan aikana, jolloin Suomeen oli sijoitettuna yli 200 000 saksalaista sotilasta. Suomalaisnaisten ja saksalaissotilaiden romansseja ei katsottu hyvällä, ja monen lapsen syntyperää piiloteltiin häpeän pelossa. Saksalaissotilaiden lapsista tuli arka aihe, josta ei uskallettu kunnolla keskustella sodanjälkeisinä vuosikymmeninä. Teos kertoo kuuden ”salatun lapsen” tositarinan. Irja Wendisch puhuu suoraan ja rohkeasti vaietusta aiheesta ja pohtii, mitä oman taustan salailu tekee lapselle. Teos etsii historiankirjoituksen takaa oikeita ihmisiä: naisten rakastettuja, isättömiä lapsia ja lasten isiä.

Mistä äänikirjan Salatut lapset - Saksalaissotilaiden lapset Suomessa löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Salatut lapset - Saksalaissotilaiden lapset Suomessa
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Salatut lapset - Saksalaissotilaiden lapset Suomessa ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Salatut lapset - Saksalaissotilaiden lapset Suomessa ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot